Avaamme ovia

Meidän tiimi

Ota yhteyttä keneen meistä vain. Teemme töitä yhdessä tiiminä juuri sinun eteesi.

Margit Heikkinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Olen avoin ja positiivisella asenteella höystetty kahden tytön äiti ja kahden tyttärentyttären isoäiti. Minulla on 35 vuoden kokemus erilaisissa myynti- ja koulutustehtävissä.

Kiinteistönvälitysalan aloitin vuonna 2003. Myyntityö ja asiakaspalvelu on aina ollut minulle enemmän kuin vain työtä – se on ollut pikemminkin elämäntapa. Nautin työstäni ja silloin tiedän, että olen saavuttanut jotakin tärkeää, kun vanha asiakkaani kääntyy uudelleen asuntoasioissa puoleeni jopa vuosien jälkeen. Minulle jokainen asiakas on yhtä tärkeä ja hoidan heidän omaisuuttaan erittäin suurella kunnioituksella. Mottoni on ”ahkeruus palkitaan”

Mervi Saaranen

Myyntisihteeri

Kätevä emäntä, näin luonnehtivat minua työkaverit. Niin tässä yhteisössä kuin aiemmissa toimissani.  Olen LKV tutkintoon kouluttautuva myyntisihteeri. Aloitin juuri vuoden kestävän Kiinteistönvälitys- ja Liiketoiminnan ammattitutkinnon (KiLat) opinnot.  Lisäksi aiemmin aloittamani työ rautaisten ammattilaisten tukemana alan tehtäviin harjaannuttaa valitsemalleni uudelle alalle. Olen toiminut lukuisissa asiakasrajapinnoissa teollisuuden ja palvelualojen päällikkö- ja esimiestehtävissä (yli 20v) ja sittemmin viimeksi kotityöpalveluyrittäjänä (7v). Kaikki tehtäväni ovat olleet vastuullisia, jotka ovat hyvin istuneet perusteelliseen luonteeseeni.  Vapaa-aikaani täyttävät rintamamiestalon, aviopuolison ja kolmen koiran kombinaatio.

Virpi Heinonen

Myyntineuvottelija

 
044 267 2000
virpi.heinonen@helmetlkv.fi

Tulossa..

pyydä meidät ilmaiselle arviokäynnille!