Yli 40 vuoden kokemus kiinteistön­välitysalalta

Olemme paikallinen ja yksityinen kiinteistönvälitysliike.

Toimintamme alkoi vuonna 2012 ja meillä on yhteensä yli 40 vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalta.

Margit Heikkinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV
044 267 1000
Olen avoin ja positiivisella asenteella höystetty kahden tytön äiti ja kahden tyttärentyttären isoäiti. Minulla on 35 vuoden kokemus erilaisissa myynti- ja koulutustehtävissä. Kiinteistönvälitysalan aloitin vuonna 2003. Myyntityö ja asiakaspalvelu on aina ollut minulle enemmän kuin vain työtä – se on ollut pikemminkin elämäntapa. Nautin työstäni ja silloin tiedän, että olen saavuttanut jotakin tärkeää, kun vanha asiakkaani kääntyy uudelleen asuntoasioissa puoleeni jopa vuosien jälkeen. Minulle jokainen asiakas on yhtä tärkeä ja hoidan heidän omaisuuttaan erittäin suurella kunnioituksella. Mottoni on ”ahkeruus palkitaan”

Raija Larivaara

Myyntineuvottelija
044 267 0100
31-vuoden kokemus myynti- ja asiakaspalvelualalta. Olen toiminut mm. yrittäjänä. Olen positiivisesti elämään asennoituva, myyntityötä rakastava ja tulokselliseen työskentelyyn tottunut myyntineuvottelija. Kokemusta kiinteistönvälitysalalta 18 vuotta, joten asiakasverkostonikin on laaja. Teen tätä työtä suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Vankka kokemus ja alan tuntemus aktiiviseen myyntiin takaavat asiakkailleni parhaan tuloksen. Olen perhekeskeinen äiti, jonka lapset ovat lähteneet maailmalle, mutta ihanat lapsenlapset, kissa ja koira antavat ohjelmaa vapaa-aikaan.

Ritva Yrjänä

Kiinteistönvälittäjä LKV
044 267 0200
Tämän unelmatyöni koukuttavimpia asioita on se, kun ihminen löytää itselleen mieluisan kodin ja saan olla siihen myötävaikuttamassa. Ongelmien ratkaiseminen on palkitsevaa. Aikaisempi työni arkkitehtisuunnittelijana ja toisaalta yrittäjänä sisustusliikkeessä tukevat asiakaslähtöistä toimintaa asunnonvälittäjänä. Samoin kaiken kokemukseni luottamustoimissa 25 vuoden aikana toivon voivani käyttää hyväkseni asiakkaiden parissa toimiessani. Tuoreena maallemuuttajana vapaa-aikani kuluu pihaa kaivellessa ja lähimetsiä tutkiessa… siis kaikki se aika, mikä remonttien tekemiseltä jää yli.